Meester Vos Spaar BV

Specialist in kleine BV’s

Meester Vos Spaar BV is een onderdeel van Meester Vos belastingadviseurs. Ons belastingkantoor is reeds 16 jaar gespecialiseerd in het oprichten en administreren van kleine BV’s voor particulieren. Dit doen wij tegen een vaste, lage prijs. Omdat wij marktleider zijn, is onze prijs-kwaliteitverhouding zeer hoog.

Meester Vos Spaar BV

Meester Vos Spaar BV is reeds 16 jaar gespecialiseerd in het oprichten en administreren van kleine BV’s voor particulieren.

Meester Vos verzorgt de jaarlijkse administratie voor (veel) meer dan 1.000 kleine BV’s, voor de vaste prijs van €395,- excl. btw per jaar. Omdat meer dan 75% van onze klanten, na de oprichting van hun BV de jaarlijks terugkerende jaarstukken door ons laat verzorgen kunnen wij onze prijs zo laag houden. Zodoende is ons verdienmodel eveneens gewaarborgd.

Op de begeleiding bij de oprichting van een Spaar BV verdienen wij per saldo niets. Wij rekenen €995,- excl. btw voor de begeleiding bij de oprichting, dit is inclusief de notariskosten á €600,- excl. btw. Ook de eerste jaarstukken en aangifte vennootschapsbelasting (á €395,-  excl. btw), zijn daarbij inbegrepen. Hiermee komen we bij u in beeld voor een langdurige zakelijke relatie.

Heeft u een vraag of bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met Meester Vos Spaar BV.